O meni

O  MENI Rođena  sam   u Banja Luci,  gde sam  završila osnovnu i srednju školu. Obrazovanje nastavljam na fakultetu tehnučkih nauka u Zagrebu gde postajem inženjer. Već od gimnazijskih dana imam  veliko interesovanje za  zakone matematike i fizike i koliko se oni mogu primeniti u svakodnevnom  životu i radu. Kroz studije  proširujem  svoja znanja iz tih oblasti. Ali  već tada sam shvatila  da postoji nešto više od suvoparnih formula i  teorema i  da Vaseljena  funkcioniše kroz te zakone,  ali i da postoji  nešto što se prožima sa naukom I nadograđuje je.  

Svoje poznavanje naučnih objašnjenja  funkcionisanja korelacije čovek – priroda, funkcionisanja života na planeti Zemlji, upotpunjujem  učenjima iz  oblasti energetske I komplementarne medicine, metafizike i spiritualnosti, ayurvede, yoge. Bavim se istraživanjima i traženjem odgovora i u oblasti astrologije.   
Živim  i  radim  u Beogradu, kao   holistički  terapeut, akupresurolog, bahov praktičar, specijalista ili terapeut informacione dijagnostike i korekcije stanja. 
Autor sam  programa „MESTO ISTINE“ koje je nastao kao sublimacija mojih  znanja stečenih kroz razne škole, metode i učenja Istoka,  kao i velikog iskustva iz prakse (više od 15 godina).

NAČIN MOG RADA

  1. kroz metafizičke radionice (individualne i u manjim grupama) – putem razgovora sa klijentom ukazujem na uzrok problema i na put harmonizacije (put pronalaska njegovog MESTA ISTINE). Tu postoje mnoge neverbalne informacije koje se u toku radionice mogu dobiti i koje mogu ukazivati na uzrok problema. Najpre je to govor tela – ponašanje, vibracija glasa, dinamika pokreta.
  2. rad na fizičkom telu (pokretanjem energetskih tokova i centara u telu tehnikama akupresure, ayurvede, aplikovanjem cvetnih esencija, pinda swede, aromatskih ulja). Svaki vid mog rada je zasnovan na harmonizaciji na relaciji emotivno – mentalno – fizičko. 

Mi smo energetska bića - u našem informacionom polju stoje sva pitanja i odgovori. Način tumačenja informacija je različit. Jedna informacija može biti data i "napisana" različitim jezicima (matematike, fizike, metafizike, astrologije), ali je sadržaj isti. Kroz praksu uspevam da prepoznajem sa kog nivoa se najoptimalnije dolazi do rešenja - na koji način se dolazi do uzroka neravnoteže. Kako na najlakši način pojedinca dovesti do stanja da se dobro oseća, do stanja gde prevazilazi:  strahove, osećaj ništavila, osećaj izgubljenosti u vlastitom životu, probleme sa porodicom, neprilagođenost vremenu i okruženju... prepoznajem koji put je najproduktivniji – da li radionica, rad na fizičkom telu ili njihova kombinacija.