Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Knjige

SJAJ VEDROG OBLAKA

.. nas suptilno uvodi u svet van vidljivog. Pojašnjava nam vrlo razumljivim jezikom kako se odvija život na ovoj planeti, koji su principi koji ga određuju i kako sve to utiče na nas pojedince i naše živote…

Na njenim stranicama neko će možda pronaći inspiraciju, neko se samo podsetiti na ono što već zna o sebi i životu koji živi, a neko će možda baš ovde pronaći ideju ili rešenje za kojim je tragao.  Ko zna?

Ono što zasigurno jeste, ideja za ovu knjigu je bila inicirana jednim vedrim oblakom i njegovim kvantom dobre energije, koji  jezdeći nebom prenosi radost, vedrinu, ljubav, dobru nameru i misao. Nadam se da će isto to učiniti i ova knjiga…       

 

 

NEBESKI DLAN

… je priča o povezanosti čoveka i Neba…  

Ovo je knjiga koja poručuje da nikad nismo sami dok koračamo našim životnim stazama, niti smo ostavljeni i zaboravljeni. Uvek je tu taj dlan da nam pruži ruku spasa, da utehu i pomogne.  

Način na koji je pisana omogućava čitaocu da zastane na svakoj stranici, razmisli, analizira, napravi osvrt na sopstveni put, konkretnu situaciju. Daje mu onu potrebnu iskru što inspiriše da se i on pokrene.   

Ova knjiga se ne čita u jednom dahu. Ona se iščitava…