Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Image Alt

… Bilo koji korak koji učinimo u svom životu je bolji od nečinjenja. Svaka akcija je bolja od stagnacije.

… Nismo ni svesni koja je lepota biti savršeno nesavršen. Naša međusobna različitost nas čini posebnima.

O meni

Moje ime je Danijela. Tragalac za Istinom… metafizičar… terapeut… pisac… mama dva sjajna Bića… to sam ja.

Već više od dvadeset godina pomažem ljudima na njihovom putu harmonizacije, samospoznaje (ko smo mi u stvari) i pronalaženju načina da određene životne situacije i emotivna stanja (nezadovoljstva, strahovi, tuge, nesnađenosti, neprilagođenosti…) razreše na najbolji mogući način po sebe i svoje okruženje. 

Na put ličnog razvoja i spoznaje ko sam, zašto mi se događaju određene situacije, krenula sam mnogo godina pre. Moji prvi koraci su bili praktikovanje joge i meditacije. Oni su mi dalje otvarali put ka duhovnim učiteljima i nekim pravcima Istoka. Upijajući znanja, praktikujući ih, harmonizujući sebe, u meni se pokrenuo potpuno nov svet. A sa njim i nov pogled na život. 

Tada nisam znala da su se u stvari samo probudili moji već postojeći potencijali i kapaciteti. Te razne škole koje sam prolazila, tehnike koje sam praktikovala, sjajni učitelji od kojih sam učila, pomogli su mi i mom unutrašnjem Biću da se probudi i razvija. I to danas ja radim sa drugim ljudima. Obećanje koje sam tada samoj sebi dala, danas živim. Pomažem ljudima na njihovom putu razvoja, transformacije, isceljenja, dolaska do unutrašnjeg mira i balansa. Podrška sam im da se pokrenu sa mesta gde su se zaglavili i da naprave korak napred.  Inspirišem ih da probude one uspavane delove sebe i da žive svoje pune potencijale. 

To radim kroz individualna savetovanja grupne radionice, javna predavanja i seminare.   

Kroz moj rad sa ljudima, iznedrio se i autorski program pod nazivom Mesto Istine. U njemu su utkana sva moja stečena i iskustvena znanja. Ono što ga čini posebnim (a samim tim i moj rad) je to što je baziran na principima metafizike, energije, informacionog polja koji su važni aspekti našeg postojanja.  Polazim od činjenice da je čovek i duhovno i materijalno Biće. Biće energije. I da je deo jedne veće celine, tj. da je povezan sa svim što ga okružuje. Sa onim što jeste sada, sa onim što je bilo. Tako da u procesu harmonizacije i isceljenja moramo uzeti u obzir ono što jeste sada (posledicu) i ono što je bilo (uzrok) i njihovu međusobnu povezanost. 

Pokušavam da i kroz pisanu reč (autor sam knjiga Sjaj Vedrog oblaka i Nebeski dlan) dam svoj doprinos buđenju svesti kod ljudi, da shvatimo kako svako od nas može doprineti da ova planeta i mesto gde živimo budu lepši, inspirativniji, bolji.